Lasten kamppailulajillinen liikuntakerho

Ajankohtaista! Lasten kamppailulajillisen liikuntakerhon uusi kausi

Aloitetaan lasten kamppailulajillisen liikuntakerhon uusi kausi elokuussa 2024. Tarkempi aloitusajankohta selviää lähiaikoina. Tällä kaudella yhdet 1.5tunnin treenit viikossa, joka toinen viikko viikonlopulla, kausihinta 55€.

Uusia harrastajia otetaan mukaan lyhyen peruskurssin kautta. Seuraavan kerran elokuun 2024 ensimmäinen viikonloppu, eli lauantai 3.elokuuta klo10.00-12.00. Peruskurssin hinta 20€. Ilmoittautumisia peruskurssille otetaan vastaan sähköpostilla erno.roytio@protonmail.com ja puhelin 0408477578 tai ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lasten kamppailulajillinen liikuntakerho

Haapajärven kamppailuseura aloitti tammikuussa 2023 ala-asteikäisille lapsille suunnatun ”kamppailulajillisen liikuntakerhon”. Kyseisen kerhon ideana on liikuttaa lapsia laajasti kamppailulajien merkeissä, mihinkään yksittäiseen lajiin täysin keskittyen tai mitään lajia täysin poissulkematta.

Voisi sanoa, että kyseessä on eräänlainen MMA(mixed martial arts) tyyppinen harrastus lapsille. Harjoituksissa harjoitellaan lyöntejä, potkuja, torjuntoja, tehdään akrobatia-harjoitteita, ”painitaan” ja pelataan monenlaisia erilaisia pelejä.

Kerho on ollut todella suosittu ja mukana on paljon lapsia. Otamme mukaan uusia harrastajia aina toisinaan ja yleensä aina jonkin tutustumisjakson kautta. Jos kiinnostus kamppailulajikerhoon syntyy, niin kannattaa olla yhteydessä Ernoon.

Puhelinnumero:0408477578 sähköposti:erno.roytio@protonmail.com

Ylläolevassa kuvassa pikkujoulu-tunnelmaa.